FlixBus naar Parijs: goedkoop met de bus & tickets

Met de FlixBus naar Parijs? Met FlixBus kan je erg goedkoop reizen met de bus naar Parijs. FlixBus is een van de grootste busmaatschappijen in Europa en biedt comfortabele en betaalbare reizen aan. FlixBus heeft meerdere opstapplaatsen vanuit België (Antwerpen, Brugge Brussel, enz…) en Nederland (Amsterdam, Rotterdam, Maastricht, Den Haag, enz…) en brengt je in enkele uren naar Parijs.

Naar Parijs reizen met de bus is eenvoudig en comfortabel. Tijdens de busreis moet je je nergens druk over maken en uiteraard zelf niet rijden. Een busticket voor de FlixBus is daarenboven een stuk goedkoper dan met de auto of de Eurostar (Ex Thalys). Bij aankomst in Parijs wordt je afgezet in het oosten van de stad. Vanaf hier kan je eenvoudig met de metro of bus naar jouw hotel of bestemming reizen. Vergeet ook niet om de voorwaarden voor bagage te controleren, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Aangekomen in hartje Parijs en nog geen accommodatie geboekt? Dan kan je overwegen om te verblijven in een deze budgethotels in Parijs. Hoe lang is het rijden naar Parijs met de bus en wat is de prijs? In dit blogartikel de beste tips en om jouw reis met FlixBus zo aangenaam mogelijk te maken. Wil je goedkoop reizen naar Parijs? Dan is de FlixBus voor jou misschien wel een goede keuze.

TIP: FlixBus biedt vaak goedkopere tickets aan naar Parijs als je ze van tevoren boekt, dus het is zeker een goed idee om regelmatig de website van FlixBus in de gaten te houden voor aanbiedingen.

• Leuk om te doen: Tickets Eiffeltoren + Rondvaart op de Seine (1u) →

Flixbus naar Parijs is gemakkelijk en comfortabel
Flixbus naar Parijs is gemakkelijk en comfortabel
Goedkoop met de bus naar Parijs reizen
Goedkoop met de bus naar Parijs reizen

Plan je volgende citytrip naar Parijs!

• Onze favoriete hotels in Parijs om heerlijk te overnachten
• Boek je tickets, tours & attracties op Tiqets
• Bol.com voor leuke reiskoffers & reisgidsen over Parijs
• Met de trein naar Parijs: reis met Eurostar (Ex Thalys)
• Goedkoop met de FlixBus of je auto parkeren via Parclick

Met de FlixBus naar Parijs: goedkoop en comfortabel reizen & online tickets boeken
  Add a header to begin generating the table of contents

  1. Goedkoop met de FlixBus naar Parijs vanaf Brussel, Amsterdam, …

  De FlixBus is ideaal als je goedkoop met de bus naar Parijs wilt reizen. Je wordt dan afgezet bij Bercy Seine. Vanaf daar kan je de metro nemen en binnen de kortste tijd ben je in het centrum van Parijs. Reizen naar Parijs met de bus kan vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Antwerpen, Brussel, Brugge en nog veel andere steden. De bussen rijden meerdere keer per dag en hebben alle nodige voorzieningen en comfort aan boord.

  Neem een kijkje op de website van FlixBus voor vertrektijden en prijzen. Met een actueel overzicht van de reisduur vanuit de verschillende steden en de beste prijs voor jouw busticket. Een busreis naar Parijs is een uitstekende manier om deze prachtige stad te verkennen.

  Info & tickets op Flixbus.be →

   

  2. Met de FlixBus naar Parijs reizen: hoe lang is het rijden

  Hoe lang is het rijden met de bus naar Parijs? Vanuit Brussel mag je rekenen op ongeveer 4 uur rijden met de bus naar Parijs. Amsterdam ligt op zo’n 8 uur rijden van Parijs. Hoe lang de goedkope busreis naar Parijs duurt, is afhankelijk van de gekozen opstapplaats, vertrektijd en de eventuele tussenstops die gemaakt worden.

  Het is altijd een goed idee om de route en reistijd van tevoren te controleren bij de busmaatschappij of op hun website. Het is ook raadzaam om te controleren of er verkeersproblemen of andere mogelijke vertragingen zijn die de reistijd kunnen beïnvloeden.
  Ook kun je onderweg te maken hebben met files op weg naar Parijs. Vooral de files rond de Boulevard Périphérique in Parijs kunnen de reistijd sterk beïnvloeden.

  Koop je tickets voor de FlixBus naar Parijs vooraf
  Koop je tickets voor de FlixBus naar Parijs vooraf

  3. Prijzen en tickets voor de FlixBus naar Parijs

  Parijs is een populaire toeristische bestemming voor mensen van over de hele wereld. Als je van plan bent om met de bus naar Parijs te reizen, is het uiteraard belangrijk om te weten hoeveel een ticket voor de FlixBus je zal kosten.

  Een ticket voor de FlixBus naar Parijs is heel wat goedkoper dan met de auto of de trein (Thalys). Met de bus van Brussel naar Parijs reizen kan vanaf 9,99€. Vanuit Amsterdam vanaf 19,99€. De prijs van een ticket is afhankelijk van het vertrekpunt en dag van vertrek. De goedkoopste tickets voor de FlixBus boek je eenvoudig via hun website. Boek je ticket tijdig om zo de scherpste prijzen te bekomen.

  Info & tickets op Flixbus.be →

  Met de FlixBus naar Parijs reizen is erg comfortabel en goedkoop. Goed om weten: de FlixBus heeft ook speciale nachtbussen. Toch niet met de bus? Kies dan voor de Eurostar (Ex Thalys) naar Parijs of je kan ook met de auto naar Parijs. Bonne route.

  Veelgestelde vragen over reizen met de FlixBus naar Parijs & tickets

  Neem een kijkje op de website van FlixBus voor vertrektijden en prijzen naar Parijs. Met een actueel overzicht van de reisduur vanuit de verschillende steden en de beste prijs voor jouw busticket.

  Info & tickets op Flixbus.be →

  De prijs voor een goedkope busreis naar Parijs met de FlixBus is afhankelijk van het vertrekpunt en de dag van vertrek. Bij vertrek vanuit België zijn er al tickets vanaf ongeveer 10€. Reizen vanuit Nederland naar Parijs kan al vanaf ongeveer 20€.

  Vanuit Brussel mag je rekenen op ongeveer 4 uur rijden met de bus naar Parijs. Amsterdam ligt op zo’n 8 uur rijden van Parijs. Hoe lang de busreis naar Parijs duurt, is afhankelijk van de gekozen opstapplaats, vertrektijd en de eventuele tussenstops die gemaakt worden.

  Bij aankomst in Parijs wordt je afgezet bij Bercy Seine. Vanaf daar kan je eenvoudig de metro te nemen naar het centrum van Parijs.
  Deel dit artikel