Neem de FlixBus: met de bus naar Parijs

Goedkoop met de bus naar Parijs? Neem de FlixBus. Met FlixBus kan je erg goedkoop reizen met de bus naar de lichtstad. FlixBus heeft vanuit België en Nederland meerdere opstapplaatsen en brengt je in enkele uren naar Parijs. Naar Parijs reizen met de bus is eenvoudig en comfortabel. Je hoeft je nergens druk over te maken en je hoeft uiteraard zelf niet te rijden. Een ticket voor de FlixBus is daarenboven een stuk goedkoper dan met de auto of Thalys. Hoe lang is het rijden naar Parijs met de bus en wat is de prijs? Je komt het in dit blogartikel allemaal te weten. Wil je goedkoop reizen naar Parijs? Dan is de FlixBus naar Parijs voor jou misschien wel een goede keuze.

  Add a header to begin generating the table of contents
  Flixbus naar Parijs
  Goedkoop met de bus naar Parijs

  Goedkoop met de bus naar Parijs: neem de FlixBus

  De FlixBus is ideaal als je goedkoop met de bus naar Parijs wilt reizen. Je wordt dan afgezet bij Bercy Seine. Vanaf daar kan je de metro nemen en binnen de kortste tijd ben je in het centrum van Parijs. Reizen naar Parijs met de bus kan vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Maastricht, Antwerpen, Brussel en nog veel andere steden. De bussen naar Parijs rijden meerdere keer per dag en hebben alle nodige voorzieningen en comfort aan boord.

  Neem een kijkje op de website van FlixBus voor vertrektijden en prijzen. Met een actueel overzicht van de reisduur vanuit de verschillende steden en de beste prijs voor jouw busticket.

  Info & tickets op flixbus.be →

  Met de bus naar Parijs: hoe lang is het rijden

  Hoe lang is het rijden met de bus naar Parijs? Vanuit Brussel mag je rekenen op ongeveer 4 uur rijden met de bus naar Parijs. Amsterdam ligt op zo’n 8 uur rijden van Parijs. Hoe lang de busreis naar Parijs duurt, is afhankelijk van de gekozen opstapplaats, vertrektijd en de eventuele tussenstops die gemaakt worden. Ook kun je onderweg te maken hebben met files op weg naar Parijs.

  Met de Flixbus naar Parijs

  Wat is de prijs van een busticket met de FlixBus naar Parijs?

  Een ticket voor de FlixBus is heel wat goedkoper dan met de auto of de trein (Thalys). Met de bus van Brussel naar Parijs reizen kan vanaf 7,99€. Vanuit Amsterdam vanaf 16,99€. De prijs van een ticket is afhankelijk van het vertrekpunt en dag van vertrek. De goedkoopste tickets voor de FlixBus naar Parijs boek je eenvoudig via hun website. Boek je ticket tijdig om zo de scherpste prijzen te bekomen.

  Met de FlixBus naar Parijs reizen is erg comfortabel en goedkoop. Toch niet met de bus naar Parijs? Kies dan voor de trein naar Parijs (Thalys) of je kan ook met de auto naar Parijs.

  Deel dit artikel