5x Beste boutique hotels in Montmartre Parijs

Op zoek naar de beste hotels in de wijk Montmartre in Parijs? We selecteerden voor jou de leukste boutique hotels in Montmartre waar je heerlijk kan overnachten. Hoog gelegen in het 18de arrondissement trekt Montmartre toeristen en verliefde stelletjes aan van over de hele wereld. Ooit de thuisbasis van schilders zoals Picasso en Van Gogh, zal de artistieke charme van deze buurt en de prachtige uitzichten op de heuvels je zeker fascineren. Wandelaars en liefhebbers kunnen vanuit verschillende plaatsen genieten van een schitterend uitzicht over Parijs. Hoewel Montmartre erg toeristisch is, kan je nog steeds veel stille en leuke plekjes ontdekken om je een local te voelen.

Montmartre kent heel wat leuke hotels en is een erg gezellige wijk. Mede door zijn schilderachtige karakter, de oneindige trappen en zijn charmante straatjes. Een hotel kiezen in Montmartre is een goede keuze. Als je in een van deze hotels in Montmartre overnacht, ben je dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden van Montmartre. De meeste hotels liggen ook in de buurt van de Moulin Rouge. Dit zijn onze favoriete hotels in Montmartre Parijs. En vergeet uiteraard ook geen tickets voor de Moulin Rouge te reserveren!

  Add a header to begin generating the table of contents
  Hotel Montmartre Parijs
  Monsieur Aristide
  Hotels Montmartre Parijs
  Hotel Rochechouart

  #1 Monsieur Aristide: boutique hotel in Montmartre (18e)

  Hotel Monsieur Aristide, gloednieuw boutique hotel in Montmartre met 25 kamers waarvan sommige een terras hebben met prachtig zicht. Het hotel in Montmartre is ontworpen door interieurontwerper Marion Collard, die koos voor een mix van vintage stukken en unieke creaties. Om hulde te brengen aan de songwriter die Aristide Bruant was, heeft het hotel een jukebox en hier en daar leuke muziekinstrumenten. Er is ook een restaurant met 50 zitplaatsen, het Café d’Aristide, evenals een bar met heerlijke cocktails. Dit hotel ligt erg dicht in de buurt van de Moulin Rouge in Parijs. Een van de beste hotels in Montmartre.

  Bekijk hotel op Booking.com →

  #2 Hotel Particulier Montmartre: een verborgen parel (18e)

  Hotel Particulier Montmartre ligt tussen de zeer chique Avenue Junot en de levendige rue Lepic in het 18e arrondissement. Een prachtig herenhuis met maar 5 unieke, originele suites. Elk ontworpen door een andere kunstenaar. Verder kan je er culinair genieten in het uitstekend restaurant, de verborgen cocktailbar of de prachtige tuin. Goedkoop is dit hotel in Montmartre niet maar zijn geld meer dan waard. Goed om weten: je kan er gewoon ook terecht voor een lunch of diner als je van de sfeer wil genieten.

  Bekijk hotel op Booking.com →

  #3 Hotel des Arts Montmartre: genieten van kunst (18e)

  Hotel des Arts, gelegen in een van de kleine straatjes van het pittoreske dorp Montmartre. Het hotel doet zijn naam alle eer aan met een altijd aanwezig artistiek thema, met muurschilderingen van kunstenaars op elke verdieping. Zeer charmante en comfortabele kamers, sommige met uitzicht over de daken van Montmartre. Elke ochtend kan je er genieten van een ontbijtbuffet, geserveerd in de mooie eetzaal of op de kamer indien gewenst. De legendarische Place du Tertre en Place des Abbesses zijn vlakbij, net als de Sacré-Coeur en de legendarische Moulin Rouge.

  Bekijk hotel op Booking.com →

  #4 Grand Pigalle: hotel in de buurt van de Moulin Rouge (9e)

  Het Grand Pigalle Hotel in Montmartre is een 4-sterren boetiekhotel gelegen in de buurt van de Moulin Rouge. Een hotel dat comfort combineert met de charme van de kunst van het leven in een erg leuke wijk in Parijs: South Pigalle (SoPi). Het interieur is ingericht met verfijning en design. Een attent team staat klaar om je verblijf uniek en onvergetelijk te maken. Het menu van het restaurant is bereid met smaak en finesse. Dit hotel in Montmartre is gelegen op 5 minuten wandelen van het metrostation Pigalle.

  Bekijk hotel op Booking.com →

  Hotel Montmartre Parijs
  Hotel Des Arts Montmartre

  #5 Hotel Rochechouart: het Parijs van de jaren ’20 en ’30 (9e)

  Ook Hotel Rouchechouart ligt in de bruisende wijk Montmartre, op 10 minuten wandelen van de Sacré Coeur of de Moulin Rouge. Hotel Rochechouart is gevestigd in een art deco gebouw en volledig gerenoveerd in 2021. Geïnspireerd door het Parijs van de jaren ’20 en ’30. De 106 kamers zijn voorzien van een palet van warme kleuren. Het beschikt over een prachtig dakterras. Je hebt er een adembenemend uitzicht op de Sacré-Coeur vanaf de 8e verdieping. Goed om weten: vanaf 17h kan je er ook als niet-gast genieten van een heerlijke cocktail.

  Bekijk hotel op Booking.com →

  Hotel in Montmartre geboekt? Leuk! De wijk Montmartre in Parijs is een wijk die absoluut de moeite waard is tijdens je bezoek aan Parijs. Ontdek hier de leukste buurten van Parijs en neem zeker ook een goede reisgids over Parijs mee. Geniet van je hotel in Montmartre Parijs.

  Plan je volgende trip naar Parijs met de beste tips

  Deel dit artikel